Celalettin Gözüsulu Anaokulu
BEŞTELSİZ MAH. RAUF DENKTAŞ CAD. CELALETTİN GÖZUSULU İLKOKULU BLOK NO 41 İÇ KAPI NO 1 ZEYTİNBURNU / İSTANBUL

VİZYON

1.Türk toplumunu çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bir yönetim anlayışını eğitim sistemine ve eğitim kurumlarına taşıyan, örnek ve önder birim olmak. 2.Okulumuzun bugünkü değerlerini ortaya çıkararak, gelecek hayallerine ulaşmak için kurumsal değerlerin neler olduğunu belirlemek. 3.Evrensel değerlere uygun olarak ırk, din,cinsiyet ayrımı yapmadan ve bedensel eksikliklere bakılmadan tüm insanlara eşit davranmak. 4.Başarının takım çalışmaları ile elde edileceğine, teşvik ve ödülle artacağına inanmak. 5.Her velinin, öğrenme için öğrencisine her türlü fırsatın verildiğini bilmesi. 6.Okulumuzda herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çalışması gerektiğini bilmesi vizyonumuzdur.

MİSYON

1.Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak ,onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetiştirilmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak. 2.Etkinlik ve verimliliği sağlamak, kaliteyi arttırmak için yönetimi sistemli bir şekilde değerlendirerek geliştirme faaliyetlerin sürekli kılmak. 3.Mükemmelliğin sonu yoktur.Çocuk eğitimi dünyanın en önemli işidir. Bu konuda kimseyi değil kendi önemli anlayışımızdır. 4.Öğrenci psikolojilerini bozmadan sanatla,sporla ve sosyal aktivitelerle zenginleştirilmiş bir eğitim yapmak misyonumuzdur.

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

İkili Eğitim