İSTANBUL / ZEYTİNBURNU - Celalettin Gözüsulu Anaokulu

Mrt

ANASINIFI A ŞUBESİ SAYI OLUŞTURMA ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

ANASINIFI J ŞUBEMİZİN 12 MART İSTİKLAL MARŞIMIZIN KABUL YILDÖNÜMÜ ETKİNLİĞİ

ANASINIFI D ŞUBEMİZİN İSTİKLAL MARŞIMIZIN KABUL YILDÖNÜMÜ ETKİNLİĞİ

DEPREM TATBİKATIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK

ANASINIFI F ŞUBEMİZİN DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ

ANASINIFI E ŞUBEMİZ SERAMİK ETKİNLİĞİNE KATILDI

Mrt

Bütünleştirilmiş hikaye ve matematik etkinliğimiz ile elips şeklini öğrendik. Yumurtalarınızı renklendirdik ve rakamları tekrar edip yumurtalarımıza 0’dan 9’a rakamları yazdık

ANASINIFI E ŞUBEMİZİN ETKİNLİĞİ

Mrt

ÖZEL EĞİTİM OKUL ÖNCESİ SABAH GRUBUMUZUN İNCE MOTOR KAS BECERİLERİ GELİŞTİREN ETKİNLİKLERİ

ANASINIFI A ŞUBEMİZİN ETKİNLİĞİ

ANASINIFI B ŞUBESİ ARKEOLOJİ BİLİMİNİ KEŞFETTİ

Konu: Makey Makey ile Yaratıcı Eğitim Etkinliği

(Öğrencimiz Osman Uludoğan’ın abisi Ömer Faruk Uludoğan’a gerçekleştirmiş olduğu etkinlikten dolayı teşekkür ediyoruz.)

Öğrencilerimiz, Makey Makey teknolojisi kullanarak iletken ve yalıtkan malzemelerle interaktif bir öğrenme deneyimi yaşadılar.

Etkinlik kapsamında çocuklarımız, basit bir piyano çalmak için iletken nesneleri kullanarak temel düzeyde piyano çaldılar. Aynı zamanda, köstebek avı oyunuyla eğlenirken bilimsel kavramları pratiğe dökme fırsatı buldular.

Bu tür etkinlikler, çocuklarımızın problem çözme becerilerini geliştirmelerine, yaratıcılıklarını keşfetmelerine ve STEM (Bilim, Teknoloji, Mühendislik ve Matematik) konularına olan ilgilerini artırmalarına yardımcı oluyor.

Şbt

ANASINIFI C ŞUBEMİZ BÜTÜNLEŞTİRİLMİŞ MATEMATİK VE HAREKET KOORDİNASYON ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

Şbt

ANASINIFI B ŞUBEMİZ HAFTA BOYUNCA  EDİNDİKLERİ KAZANIMLARI PİJAMA PARTİSİ İLE KUTLADILAR