İSTANBUL / ZEYTİNBURNU - Celalettin Gözüsulu Anaokulu

Şbt

ANASINIFI D ŞUBEMİZ "DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ" PROJESİ KAPSAMINDA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Şbt

Bütünleştirilmiş hikaye etkinliğimiz ‘Minik Tohum’  Etkileşimli olarak hikayemizi okuduk. Tatilde ekmiş olduğumuz çim adamlarını inceledik ve bitkilerin büyümeleri için neye ihtiyaçları olduğu hakkında sohbet ettik. Püskürtme tekniği ile çalışmamızın zemin kısmını oluşturduk. Sulu boya ile çalışmamızı renklendirdik

ÖZEL EĞİTİM ANASINIFI SABAH ŞUBEMİZİN İLK KARNE HEYECANI

ANASINIFI G ŞUBEMİZİN RİTİM ÇALIŞMASI

Ock

Anasınıfı F Şubesi Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında etkileşimli kitap okuma etkinlikleri yaptı. Etkileşimli kitap okumanın merkeze alındığı eğitim akışları planlandı.

Ock

7 rakamı oyunumuz, dil çubukları ile 7 rakamı çalışmamız ve nesne sayı eşleştirmesi ile ‘şehrini kur’ çalışmamız

ANASINIFI A ŞUBEMİZİN DUYGULARIMIZ ETKİNLİĞİ

Ock

Anasınıfı B şubesi olarak zamanlama ve konsantrasyon becerilerimizi, el göz beyin koordinasyonu gelişimini destekleyen ritim çalışmamızdan görüntüler

Ock

Öğretmenimiz Sıla ÜLKER ve D sınıfı öğrencilerimizin yürüttüğü "Atatürk'e Vefa Valizi" projemiz. Cumhuriyet'inizin 100. Yılında ülke çapında yürütülen bu anlamlı projede yer almaktan dolayı gururluyuz.

Ock

Anasınıfı C şubesi "Dilimizin Zenginlikleri" Projesi kapsamında " Büyüteç" isimli kitabı hikaye kartlarını kullanarak etkileşimli şekilde okudu.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Biçerdöver Ne Döver? İsimli kitabımızı ele aldık. Buğdaydan yapılan ürünlerden bazılarını inceledik, kokusuna dokusuna ve tatlarına baktık. Buğdayın tarlalardan sofralara kadar uzanan hikayesini öğrendik. Olay sıralama kartlarımızla öğrendiğimiz bilgileri pekiştirdik. Kitapta geçen anlamını bilmediğimiz kelimelerin anlamlarını öğrenerek söz varlığımızı geliştirdik.  Görsel eşleştirme ve yazı farkındalığı kartlarımızla da erken okur yazarlık becerilerimizi geliştirerek verimli bir gün geçirdik.

Ock

GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE "OKUL ÖNCESİ 1 YAŞ BÜYÜDÜM ETKİNLİĞİ"

ANASINIFI A ŞUBEMİZİN SAYI -NESNE EŞLEŞTİRME ETKİNLİĞİ

Ock

"Dilimizin Zenginlikleri’ projesi kapsamında “Memleketim Rize” kitabını etkileşimli kitap okuma olarak okuduk.

Kendi memleketlerimizin neresi olduğunu konuştuk. Kitabımızdaki bilinmeyen kelimeler hakkında konuştuk ve yeni kelimeler öğrendik.

Önce hamsi tavamızı yaptık. Sonra karadeniz müzikleri eşliğinde dans ettik ve müzik durunca sorulan bilmece kartlarını bulmaya çalıştık ️

ANASINIFI D ŞUBEMİZİN BİR YAŞ DAHA BÜYÜDÜM ETKİNLİĞİ